sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Asunnonhakua ja löytämistä

Asunnonhakuopas Madridiin: laita ilmoitus nettisivulle ja saat mielenkiintoisia puheluita. Vaativampaa kuullunymmärtämistä kuin koskaan millään espanjantunnilla. :) Muutaman kämpän tarkistettuani päädyin tänään asumaan kolumbialaisen miehen ja sveitsiläisen tytön luokse. Muutin noin tunti sitten ja nyt on jo tavarat purettuna. Tämäkään asunto ei ole se kaikkein lämpimin näin tammikuulla, mutta tarkenee täällä. Mauricio tosin hengaa näemmä shortsit jalassa. Itse pidän villasukkia. Vesikiertopatteri on jääkylmä, samoin putket. Kunnallistekniikka toimii siis loistavasti.

Huomenna alkaa kielikurssi, ilmeisesti aamusella, tai sitten iltapäivällä, se selviää listoista, joita pitää mennä puoli kymmeneltä katsomaan. Nettiinhän niitä ei voi laittaa. Kurssi kestää kaksi viikkoa, neljä tuntia päivässä.

Nyt sitten voisi mennä hankkimaan kaikenlaista tarpeellista, tosin eihän sunnuntaisin ole auki kuin pikkukauppoja ja ravintoloita. Saatan siis lähteä Rastrolle tuolle kirpputorien isoäidille.

1 kommentti:

  1. Mukavaa kun olet löytänyt asunnon itsellesi ja sisustanutkin sitä. Oliko huoneiston mukana huonekalut? entäs astiat?Pääsetkö kokkailemaan? Täällä Paltamossa on kunnon talvi; pakkasta vajaat kymmenen astetta ja tuiskuttaa, niinpä on mukavaa olla sisätöissä. Vielä neljä viikkoa ja hiihtoloma koittaa. Mukavaa. Siellä ei taida olla lunta lainkaan :) Terkkuja koko meidän perheeltä

    VastaaPoista